Τρόποι αποστολής


Courier :Η αποστολή των εμπορευμάτων πραγματοποιείται με τις εταιρείες  Γενική Ταχυδρομική & ΕΛΤΑ courier. Εφόσον η παραγγελία θα αποσταλεί με courier τότε η διανομή γίνεται έως την πόρτα σας. Αυτό ισχύει για όλες τις πρωτεύουσες των νομών και για περιοχές που καλύπτονται από το δίκτυο των courier. Σε ειδικές περιπτώσεις όμως, όπως για παράδειγμα σε απομακρυσμένες-δυσπρόσιτες περιοχές το δέμα θα μένει στο κατάστημα των courier και θα πρέπει να το παραλάβετε από το πλησιέστερο κατάστημα. Σε κάθε περίπτωση θα παραλαμβάνεται αυτοματοποιημένο μήνυμα με τον Αριθμό Αποστολής για να μπορείτε να εντοπίσετε που βρίσκεται το δέμα σας.(Θα πρέπει πάντα να κοιτάτε και στα ανεπιθύμητα/spam στα mail σας.)
Το Κόστος Αποστολής υπολογίζεται αυτόματα από το e-shop μας, σύμφωνα με το βάρος , τον όγκο της παραγγελίας και την περιοχή σας. (Ελάχιστο Κόστος Αποστολής: 2,50 € για Αττική και 3,00€ για υπόλοιπη Ελλάδα+ Κόστος αντικαταβολής : 2.00€)
Σε περίπτωση που το ογκομετρικό βάρος είναι μεγαλύτερο του πραγματικού, τότε η χρέωση γίνεται με το ογκομετρικό βάρος, το οποίο υπολογίζεται σε κιλά, αν πολλαπλασιάσουμε τις 3 διαστάσεις της συσκευασίας (μετρημένες σε εκατοστά) και διαιρέσουμε με το 5.000. Ισχύει δηλαδή η σχέση (ύψος σε εκατοστά) x ( μήκος σε εκατοστά) x (πλάτος σε εκατοστά) / 5.000

 

Πρακτορείο μεταφορών :(4-7 εργάσιμες ημέρες και παράδοση των εμπορευμάτων μέχρι το πεζοδρόμιο): Η αποστολή των επίπλων και των εμπορευμάτων μεγάλου όγκου και βάρους πραγματοποιείται με Πρακτορείο Μεταφορών. Εφόσον η παραγγελία σας θα αποσταλεί με Πρακτορείο Μεταφορών, η παράδοση θα γίνει έως την είσοδο-πεζοδρόμιο της διεύθυνσης σας. Αυτό ισχύει για όλες τις Πρωτεύουσες Νομών. Αν όμως η διεύθυνσή σας είναι εκτός πρωτεύουσας ή μεγάλης πόλης (δηλαδή χωριό ή κάποια άλλη απομακρυσμένη περιοχή), τότε θα πρέπει να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από τις εγκαταστάσεις της μεταφορικής εταιρίας.
Σε περίπτωση που θέλετε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας τότε θα μιλάτε εσείς οι ίδιοι με το πρακτορείο μεταφορών στο οποίο έχει παραδοθεί η παραγγελία σας, για το εξτρά κόστος που χρειάζεται να καταβάλλετε ώστε να αποσταλεί η παραγγελία σας έως την απομακρυσμένη περιοχή που επιθυμείτε.

 

Παραλαβή από Κατάστημα : Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο κατάστημα μας στο Καματερό, Κ.Παλαμά 72.

Σε αυτήν την περίπτωση δεν χρεώνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής. Η παραγγελία σας κρατείτε στο κατάστημα για 5 ημέρες. Μετά το πέρας των 5 ημέρων η παραγγελία σας ακυρώνεται.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

1. Εντός λεκανοπεδίου: Η παράδοση μετά την επικύρωση της παραγγελίας με τον πελάτη πραγματοποιείται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.

2. Ν. Αττικής: Η παράδοση μετά την επικύρωση της παραγγελίας με τον πελάτη πραγματοποιείται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

3. Χερσαίους προορισμούς: Η παράδοση μετά την επικύρωση της παραγγελίας με τον πελάτη πραγματοποιείται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

4. Νησιωτικούς προορισμούς: Η παράδοση μετά την επικύρωση της παραγγελίας με τον πελάτη πραγματοποιείται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

5. Απομακρυσμένους ή δυσπρόσιτους προορισμούς: Η παράδοση μετά την επικύρωση της παραγγελίας με τον πελάτη γίνεται σε 3-7 εργάσιμες ημέρες με συνεργαζόμενη εταιρία courier. Σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις η αποστολή μπορεί να γίνει με τα ΕΛΤΑ ή με μεταφορική εταιρία. Σε περίπτωση αποστολής σε δυσπρόσιτη ή απομακρυσμένη περιοχή το κόστος διαφοροποιείται, ανάλογα με τον τρόπο αποστολής, το βάρος ή τον όγκο του αντικειμένου, σε κάθε περίπτωση εάν υπάρξει διαφοροποίηση του κόστους είμαστε υποχρεωμένοι να σας ειδοποιήσουμε τηλεφωνικά.

Εάν για κάποιο λόγο , είτε λόγω μη διαθεσιμότητας είτε λόγω των διαστάσεων/του βάρους κάποιων προϊόντων, η παράδοση δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο παραπάνω χρονικό διάστημα, διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης των παραπάνω προθεσμιών ή του τρόπου αποστολής, πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη.