Είδη Μπάνιου

 


Αντλίες-Θήκες Μπάνιου

Μοντέρνα αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Όπως κάθε χώρος του σπιτιού, έτσι και το μπάνιο έχει τα δικά του αξεσουάρ. Ανανεώστε οικονομικά το μπάνιο σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων.

Διάφορα Αξεσουάρ Μπάνιου

Διάφορα Αξεσουάρ Μπάνιου

Ζυγαριές Σώματος

Έλεγξε το βάρος σου καθημερινά ειναι υγεία!! Βρες ζυγαριές μπάνιου ακριβείας, ζυγαριά σώματος ηλεκτρονική ή αναλογική στις καλύτερες τιμές.

Κάδοι-Πεντάλ-Πιγκάλ

Το μπάνιο θα πρέπει να διακοσμείται όπως και οι υπόλοιποι χώροι του σπιτιού, για να προσφέρει άνεση και χαλάρωση όταν χρησιμοποιείται.

Καλάθια Απλύτων

Μην βγάζετε τα άπλυτα σας στη φόρα!! Κρατήστε τα όμορφα και τακτοποιημένα μέσα σ\' ένα καλάθι απλύτων από το tsolkashome.gr

Καπάκια Λεκάνης

Δώσε χαρακτήρα και τσαχπινιά στην λεκάνη του μπάνιου σου με τα χαριτωμένα σχέδια ή τα μονόχρωμα καπάκια λεκάνης μόνο σε εμάς.

Κουρτίνες μπάνιου

Οι κουρτίνες μπάνιου εκτός την προστασία που προσφέρει από τα νερά ειναι και πολύ σημαντικό μέρος της διακόσμησης του μπάνιου μας. Μεγέθη και σχέδια σε μεγάλη γκάμα!

Πατάκια Μπάνιου

Ταπέτα μπάνιου σε μεγάλη ποικιλία από υφάσματα, μεγέθη και χρώματα, αλλά και αντιολισθητικά χαλάκια. Βάλτε την άνεση στο μπάνιο σας με χαλάκια μπάνιου.

Ραφιέρες μπάνιου

Οι ραφιέρες μπάνιου έχουν εύκολη πρόσβαση, αφού δεν έχουν πορτάκια. Στα ράφια τους μπορείτε να τοποθετήσετε είδη καθημερινής ανάγκης όπως σαμπουάν και αφρόλουτρα για να μπορείτε να τα φτάνετε εύκολα.